9.2.2010

Taas unohtuu merkinnät

Eipä tänne taas oo muistanu kirjotella. Nyt kun vaan muistais mitä kaikkea on tullu tehtyä :D

  • Lauantaina yläkroppaa Kehityksellä.
  • Maanantaina kyykkyä Educariumissa (+ 20min kuntopyöräsessio)
  • Tiistaina penkkiä Edussa (+ 20min kuntopyörällä)

Tän päivän sarjat tais olla jotakuinkin

  • Penkki 10 x 60kg, 5 x 80kg, 3 x 100, 110, 120, 125kg, 1 x 130, 135, 140kg
  • Pystypunnerrus 3 x 60, 65, 70, 75, 80kg
  • Penkki käsipainoilla 2 x 7 x 40kg
  • Yhden käden hauiskääntö (sisäreiteen tuettuna) 2 x 12 x 25kg (?)
  • Forkut 2 x 15 x 32,5kg

Ei uskaltanu 140 paremmalle puolelle lähteä penkissä, kun ei ollut varmistajaa tarjolla. Ei kuitenkaan pahan tuntunen toikaan ykkönen :)

Treenipäiväkirja » jtoivonen

jtoivonenProfiili: jtoivonen

Ikää alkaa tällä pojanklopilla olla jo alun toistakymmentä. Reiluun pariin kymppiin mahtuu sitten muutamakin eri urheilulaji. Tosin en ole niitä ihan samanlaista katrasta kerännyt kuin tuo Mapy.

Omaan repertuaariini ovat ajan mittaan kuuluneet muun muassa jalkapallo ja lentopallo, sekä vapaamuotoisemmin sulkapalloa, pyöräilyä ja yleisurheilua. Muutaman itsepuolustuskurssinkin olen käynyt läpäisemässä ja pääosin voimankäytön parissa vietin myös kokonaisen vuoden intissä.

Tällä hetkellä aika menee pääasiassa punttisalilla ja lenkkipolulla. Eritoten intervallit ja vauhtikestävyyslenkit ovat olleet pravuurini (- tai ehkäpä en vain jaksa sitten pariakymmentä minuuttia pidempään juosta! ;))

Punttia tulee harrasteltua se 2-6 kertaa viikossa, riippuen täysin jaosta, treenikaudesta ja oman kropan reaktioista. Joskus veivataan pitkää pumppia ja toisinaan otetaan kovia ykkösiä, kakkosia ja kolmosia. Kaikki on suhteellista ja omaa kroppaa pitää kuunnella.

Tulen myös luultavasti olemaan se aktiivisin osapuoli tällä sivustolla, joten minuun saa reippaasti ottaa yhteyttä, jos huolia ja murheita ilmaantuu! :)Ystävällisin terveisin,

JToivonen

Hallitse treenipäiväkirjaa

» Lisää merkintä
» Oma treenipäiväkirja