29.8.2011

Tänään luvassa

Tänään olisi viikon lepotauon ja matkailun jälkeen tarkoitus lähteä kohti Kehityksen kerhotaloa ja ottaa oikein kunnon treenit tähän alkuun. Voi olla että kroppa tarvitsee pientä totuttelua ennen täydellistä suoriutumista, mutta ainakin kovaa koitetaan vetää.

Tarkoituksena olisi aloittaa treeniviikko yläkroppatreenillä. Jalat ovat edelleenkin hellänä viime viikon runsaasta kävelystä ja haluan antaa niille vielä yhden päivän lisälepoa.

Aloitan todennäköisesti penkillä. Syksyn tavoitteeksi asetankin vanhan 150 kilon ennätyksen rikkomisen. Jouluun mennessä tankoon tulee asettaa 155 kiloa ja ensi kesään mennessä 160 kiloa. Maksimiin tulisi näin talvikaudella 10 kiloa lisää.

Tämä kuulostaa varsin mahtipontiselta lupaukselta, mutta oikeastihan kyse on niin pienistä painoista, että tuo kymmenen kilon lisäys pitäisi kovalla treenillä onnistua helposti.

Lupaan päivittää myös tänne lisätietoa treeneistäni koko talven ajan.

Treenipäiväkirja » jtoivonen

jtoivonenProfiili: jtoivonen

Ikää alkaa tällä pojanklopilla olla jo alun toistakymmentä. Reiluun pariin kymppiin mahtuu sitten muutamakin eri urheilulaji. Tosin en ole niitä ihan samanlaista katrasta kerännyt kuin tuo Mapy.

Omaan repertuaariini ovat ajan mittaan kuuluneet muun muassa jalkapallo ja lentopallo, sekä vapaamuotoisemmin sulkapalloa, pyöräilyä ja yleisurheilua. Muutaman itsepuolustuskurssinkin olen käynyt läpäisemässä ja pääosin voimankäytön parissa vietin myös kokonaisen vuoden intissä.

Tällä hetkellä aika menee pääasiassa punttisalilla ja lenkkipolulla. Eritoten intervallit ja vauhtikestävyyslenkit ovat olleet pravuurini (- tai ehkäpä en vain jaksa sitten pariakymmentä minuuttia pidempään juosta! ;))

Punttia tulee harrasteltua se 2-6 kertaa viikossa, riippuen täysin jaosta, treenikaudesta ja oman kropan reaktioista. Joskus veivataan pitkää pumppia ja toisinaan otetaan kovia ykkösiä, kakkosia ja kolmosia. Kaikki on suhteellista ja omaa kroppaa pitää kuunnella.

Tulen myös luultavasti olemaan se aktiivisin osapuoli tällä sivustolla, joten minuun saa reippaasti ottaa yhteyttä, jos huolia ja murheita ilmaantuu! :)Ystävällisin terveisin,

JToivonen

Hallitse treenipäiväkirjaa

» Lisää merkintä
» Oma treenipäiväkirja