3.2.2010

Tissit kipeet ja "xTreme-aamulenkki"

Eilen pinkaisin sitten ennen kello 07.00 aamulla lenkille. Tyhjällä vatsalla juostu vauhtikestävyyslenkki lähes keskeytyi ensimmäisen 10 minuutin kohdalla - kun vatsahapot halusivat tulla moikkaamaan kylmää ulkoilmaa. Lopulta sain pinnisteltyä kuitenkin koko 25 minuutin lenkin loppuun asti. Oli vauhti sen verran kova, että ihmettelen, ettei tuon pahempia reaktioita tullut :D

 

Tänään puntilla:

  • Penkki 10 x 60kg, 3 x 80, 90, 100, 110, 120, 125kg
  • Pystypunnerrus 3 x 60, 65, 70, 75kg
  • Penkki käsipainoilla 2 x 8 x 40kg
  • Yhden käden hauiskääntö 2 x 8 x 20kg (?)
  • Forkut / ranteet 2 x 12 x 30kg
  • Pohkeet 3 x 8 x paino?

Huomenna ajattelin aamulla suunnata vetämään maasta + hiukan leukoja. Illalla sitten rentoudutaan hyvässä seurassa "muutamalla" oluella :)

Treenipäiväkirja » jtoivonen

jtoivonenProfiili: jtoivonen

Ikää alkaa tällä pojanklopilla olla jo alun toistakymmentä. Reiluun pariin kymppiin mahtuu sitten muutamakin eri urheilulaji. Tosin en ole niitä ihan samanlaista katrasta kerännyt kuin tuo Mapy.

Omaan repertuaariini ovat ajan mittaan kuuluneet muun muassa jalkapallo ja lentopallo, sekä vapaamuotoisemmin sulkapalloa, pyöräilyä ja yleisurheilua. Muutaman itsepuolustuskurssinkin olen käynyt läpäisemässä ja pääosin voimankäytön parissa vietin myös kokonaisen vuoden intissä.

Tällä hetkellä aika menee pääasiassa punttisalilla ja lenkkipolulla. Eritoten intervallit ja vauhtikestävyyslenkit ovat olleet pravuurini (- tai ehkäpä en vain jaksa sitten pariakymmentä minuuttia pidempään juosta! ;))

Punttia tulee harrasteltua se 2-6 kertaa viikossa, riippuen täysin jaosta, treenikaudesta ja oman kropan reaktioista. Joskus veivataan pitkää pumppia ja toisinaan otetaan kovia ykkösiä, kakkosia ja kolmosia. Kaikki on suhteellista ja omaa kroppaa pitää kuunnella.

Tulen myös luultavasti olemaan se aktiivisin osapuoli tällä sivustolla, joten minuun saa reippaasti ottaa yhteyttä, jos huolia ja murheita ilmaantuu! :)Ystävällisin terveisin,

JToivonen

Hallitse treenipäiväkirjaa

» Lisää merkintä
» Oma treenipäiväkirja