25.5.2010

Uutta alkua

Jahas, oiskohan se aika pistää tääkin sivusto taas uuteen uskoon ja oikeesti ryhtyä kirjottamaan tänne kaikkia tekstejä...

 

Tässä on koko kevät mennyt motivaatiokurimuksessa ja mitään ei olla jaksettu. Varvas oli rikki sen 9 viikkoa tossa keväällä ja sen takia kaikki juoksentelua ja suurin osa jalkatreenistä täysin kiellettyä. Sen jälkeen tulivat koulut sun muut menot ja treeni jatkui, mutta kehitystä ei saavutettu.

Nyt on kesä tullut ja motivaatio on palannut. Viime viikolla noin 12 treeniä. Ei niistä erittelyjä tähän. Eilen puntilla yläkroppatreeni, suht kovaa, alkaa niskanseutu jo pikkuhiljaa turpoamaan. Julmettua jumia siellä ainakin on, pitäis hierojalle päästä perkele.

 

No tänään intervallitreeneissä 7 x kova veto, ei erittelyä siitä tänään. Mutta nyt aloitan taas tänne kirjottelun... Että varokaa vaan.

Treenipäiväkirja » jtoivonen

jtoivonenProfiili: jtoivonen

Ikää alkaa tällä pojanklopilla olla jo alun toistakymmentä. Reiluun pariin kymppiin mahtuu sitten muutamakin eri urheilulaji. Tosin en ole niitä ihan samanlaista katrasta kerännyt kuin tuo Mapy.

Omaan repertuaariini ovat ajan mittaan kuuluneet muun muassa jalkapallo ja lentopallo, sekä vapaamuotoisemmin sulkapalloa, pyöräilyä ja yleisurheilua. Muutaman itsepuolustuskurssinkin olen käynyt läpäisemässä ja pääosin voimankäytön parissa vietin myös kokonaisen vuoden intissä.

Tällä hetkellä aika menee pääasiassa punttisalilla ja lenkkipolulla. Eritoten intervallit ja vauhtikestävyyslenkit ovat olleet pravuurini (- tai ehkäpä en vain jaksa sitten pariakymmentä minuuttia pidempään juosta! ;))

Punttia tulee harrasteltua se 2-6 kertaa viikossa, riippuen täysin jaosta, treenikaudesta ja oman kropan reaktioista. Joskus veivataan pitkää pumppia ja toisinaan otetaan kovia ykkösiä, kakkosia ja kolmosia. Kaikki on suhteellista ja omaa kroppaa pitää kuunnella.

Tulen myös luultavasti olemaan se aktiivisin osapuoli tällä sivustolla, joten minuun saa reippaasti ottaa yhteyttä, jos huolia ja murheita ilmaantuu! :)Ystävällisin terveisin,

JToivonen

Hallitse treenipäiväkirjaa

» Lisää merkintä
» Oma treenipäiväkirja