15.2.2010

Viikossa valaaksi

Otetaan haaste vastaan ja pistetään tälle viikolle sitten niin paljon treeniä kuin vain aikatauluun mahtuu. Tänään alotellaan:

Sali:

  • Maastaveto 5 x 60, 100, 140kg, 3 x 160, 170, 180, 185kg
  • Leuanveto lisäpainoilla 3 x 6 x 25kg
  • Taljasoutu 3 x 8 x 75kg (lapoihin tuntumaa)
  • Vatsarutistus 2 x 8 x 60kg

Päälle kuntopyörällä se perinteinen 20min.

 

Illalle: Suunnitelmissa ainakin ois suunnata lenkkipolulle tässä muutaman tunnin päästä. Jos keittäis nyt kahvit ja lukis pari sivua tenttikirjaa eteenpäin ja sitte mäkivetoja! :)

15.2.2010 18:00:25
jtoivonen

30min kevyttä lenkkeilyä, johon 4 x 50-150m vedot niin kovaa kun jaloista lähti.

Tuntee kyllä ettei reidet oo ihan täydessä terässä tällä hetkellä. Sellasta kummallista kihelmöintiä ja jumitusta. Ihan tuntuu (se mitä mä itteäni nyt tunnen) ku ois hermoissa jotain kummaa... :/

Treenipäiväkirja » jtoivonen

jtoivonenProfiili: jtoivonen

Ikää alkaa tällä pojanklopilla olla jo alun toistakymmentä. Reiluun pariin kymppiin mahtuu sitten muutamakin eri urheilulaji. Tosin en ole niitä ihan samanlaista katrasta kerännyt kuin tuo Mapy.

Omaan repertuaariini ovat ajan mittaan kuuluneet muun muassa jalkapallo ja lentopallo, sekä vapaamuotoisemmin sulkapalloa, pyöräilyä ja yleisurheilua. Muutaman itsepuolustuskurssinkin olen käynyt läpäisemässä ja pääosin voimankäytön parissa vietin myös kokonaisen vuoden intissä.

Tällä hetkellä aika menee pääasiassa punttisalilla ja lenkkipolulla. Eritoten intervallit ja vauhtikestävyyslenkit ovat olleet pravuurini (- tai ehkäpä en vain jaksa sitten pariakymmentä minuuttia pidempään juosta! ;))

Punttia tulee harrasteltua se 2-6 kertaa viikossa, riippuen täysin jaosta, treenikaudesta ja oman kropan reaktioista. Joskus veivataan pitkää pumppia ja toisinaan otetaan kovia ykkösiä, kakkosia ja kolmosia. Kaikki on suhteellista ja omaa kroppaa pitää kuunnella.

Tulen myös luultavasti olemaan se aktiivisin osapuoli tällä sivustolla, joten minuun saa reippaasti ottaa yhteyttä, jos huolia ja murheita ilmaantuu! :)Ystävällisin terveisin,

JToivonen

Hallitse treenipäiväkirjaa

» Lisää merkintä
» Oma treenipäiväkirja