16.11.2009

Voimat vielä kadoksissa - Ruutini pahasti hakusessa

Nopea postaus päivän puntista.

Sarjat:

  • Leuat leveällä myötäotteella 4x10 (yllättävän kevyt)
  • Penkki 1x10x60kg, 3x8x100kg
  • Pystypunnerrus 2x8x60kg + superina viparit sivuille
  • Hartiat/epäkkäät alataljassa V-tangolla 3x12x60kg
  • Hauiskääntö 2x10x20kg per käsi
  • Ojentajapunnerrus ylätaljassa 1 x droppisetti hapoille asti
  • Vatsarutistus ylätaljassa 3x10x55kg

Niin eilen pyöräillessä kun tänään salillakin meinas kunto loppua kesken, vaikka kumpikaan ei ollu ees kovaa treeniä... Eli ilmesesti flunssan jälkimainingeissa mennään vielä. Eikä tietty toi varpaan aiheuttama 3vko kyvyttömyys oo ainakaan auttanu asiaa :)

 

Ja lääkäri ilmotti mulle, että ei se vielä kestä kyykkäämistä eikä juoksua... PRKL!

16.11.2009 15:38:53
jtoivonen

Ja suorastaan v*tuttaa kattoa noita sarjapainoja :( On niin paljon takapakkia tullu tän 3 vkon aikana, että isoa miestä alkaa kohta itkettämään!

Treenipäiväkirja » jtoivonen

jtoivonenProfiili: jtoivonen

Ikää alkaa tällä pojanklopilla olla jo alun toistakymmentä. Reiluun pariin kymppiin mahtuu sitten muutamakin eri urheilulaji. Tosin en ole niitä ihan samanlaista katrasta kerännyt kuin tuo Mapy.

Omaan repertuaariini ovat ajan mittaan kuuluneet muun muassa jalkapallo ja lentopallo, sekä vapaamuotoisemmin sulkapalloa, pyöräilyä ja yleisurheilua. Muutaman itsepuolustuskurssinkin olen käynyt läpäisemässä ja pääosin voimankäytön parissa vietin myös kokonaisen vuoden intissä.

Tällä hetkellä aika menee pääasiassa punttisalilla ja lenkkipolulla. Eritoten intervallit ja vauhtikestävyyslenkit ovat olleet pravuurini (- tai ehkäpä en vain jaksa sitten pariakymmentä minuuttia pidempään juosta! ;))

Punttia tulee harrasteltua se 2-6 kertaa viikossa, riippuen täysin jaosta, treenikaudesta ja oman kropan reaktioista. Joskus veivataan pitkää pumppia ja toisinaan otetaan kovia ykkösiä, kakkosia ja kolmosia. Kaikki on suhteellista ja omaa kroppaa pitää kuunnella.

Tulen myös luultavasti olemaan se aktiivisin osapuoli tällä sivustolla, joten minuun saa reippaasti ottaa yhteyttä, jos huolia ja murheita ilmaantuu! :)Ystävällisin terveisin,

JToivonen

Hallitse treenipäiväkirjaa

» Lisää merkintä
» Oma treenipäiväkirja