26.10.2009

Volyymit loppuun ja "varvas kahteen osaan" !

Muutaman kerran tuossa välissä unohdin kirjoitella tänne treeneistäni... Sillä viime viikollakin otettiin hyvää volyymipohjaista treeniä!

Viikon parhaiksi sarjoiksi taisivat jäädä

  • Kyykky 15x140kg, johon perään 10x100kg etukyykky
  • Kyykky 12x150kg, johon perään 10x100kg etukyykky
  • Penkki 15x100kg

Tuossa lauantai-iltana päätin sitten katkaista oikean jalan isovarpaastani luun kirjaimellisesti kahteen osaan. Tyhmästä päästä kärsii koko ruumis: Alustavasti 3 viikkoa liikuntakieltoa, jonka jälkeen uudelleen röntgeniin.

Kiitos ja kumarrus!

26.10.2009 15:31:18
jtoivonen

Ei oo vielä 40 tuntiakaan tosta varpaan murtumisesta... Ja jo nyt vituttaa ja tekis mieli lähteä salille... Ehkä tossa loppuviikosta uskaltaudun jo treenaamaan yläkroppaa :)

Treenipäiväkirja » jtoivonen

jtoivonenProfiili: jtoivonen

Ikää alkaa tällä pojanklopilla olla jo alun toistakymmentä. Reiluun pariin kymppiin mahtuu sitten muutamakin eri urheilulaji. Tosin en ole niitä ihan samanlaista katrasta kerännyt kuin tuo Mapy.

Omaan repertuaariini ovat ajan mittaan kuuluneet muun muassa jalkapallo ja lentopallo, sekä vapaamuotoisemmin sulkapalloa, pyöräilyä ja yleisurheilua. Muutaman itsepuolustuskurssinkin olen käynyt läpäisemässä ja pääosin voimankäytön parissa vietin myös kokonaisen vuoden intissä.

Tällä hetkellä aika menee pääasiassa punttisalilla ja lenkkipolulla. Eritoten intervallit ja vauhtikestävyyslenkit ovat olleet pravuurini (- tai ehkäpä en vain jaksa sitten pariakymmentä minuuttia pidempään juosta! ;))

Punttia tulee harrasteltua se 2-6 kertaa viikossa, riippuen täysin jaosta, treenikaudesta ja oman kropan reaktioista. Joskus veivataan pitkää pumppia ja toisinaan otetaan kovia ykkösiä, kakkosia ja kolmosia. Kaikki on suhteellista ja omaa kroppaa pitää kuunnella.

Tulen myös luultavasti olemaan se aktiivisin osapuoli tällä sivustolla, joten minuun saa reippaasti ottaa yhteyttä, jos huolia ja murheita ilmaantuu! :)Ystävällisin terveisin,

JToivonen

Hallitse treenipäiväkirjaa

» Lisää merkintä
» Oma treenipäiväkirja