10.6.2010

Yläkropan pumppailua Kupittaalla

Mentiin Mapyn kanssa Kupittalle aamulla hiukan pumppailemaan yläkroppaa kesäkuntoon :D

  • SMITH Vinopenkki 6 x 50, 60, 60, 60kg
  • KP vinopenkki 3 x 15 x 25kg
  • EZ hauiskääntö seisten 4 x 10 x 37,5kg
  • Taljasoutu 3 x 15 x (paino?)
  • Vatsarutistus koneessa 3 x 15 x 59kg
  • Ojentajapunnerrus 3 x 16 x 70-jotain kiloa
  • Ranteet / forkut 3 x 15 x 30kg
10.6.2010 15:20:04
jtoivonen

Päälle pari tuntia aurinkoa! AVOT!

10.6.2010 15:33:18
jtoivonen

Painot kovin pieniä tosin tänään :D Ens kerralla kovempaa...

Treenipäiväkirja » jtoivonen

jtoivonenProfiili: jtoivonen

Ikää alkaa tällä pojanklopilla olla jo alun toistakymmentä. Reiluun pariin kymppiin mahtuu sitten muutamakin eri urheilulaji. Tosin en ole niitä ihan samanlaista katrasta kerännyt kuin tuo Mapy.

Omaan repertuaariini ovat ajan mittaan kuuluneet muun muassa jalkapallo ja lentopallo, sekä vapaamuotoisemmin sulkapalloa, pyöräilyä ja yleisurheilua. Muutaman itsepuolustuskurssinkin olen käynyt läpäisemässä ja pääosin voimankäytön parissa vietin myös kokonaisen vuoden intissä.

Tällä hetkellä aika menee pääasiassa punttisalilla ja lenkkipolulla. Eritoten intervallit ja vauhtikestävyyslenkit ovat olleet pravuurini (- tai ehkäpä en vain jaksa sitten pariakymmentä minuuttia pidempään juosta! ;))

Punttia tulee harrasteltua se 2-6 kertaa viikossa, riippuen täysin jaosta, treenikaudesta ja oman kropan reaktioista. Joskus veivataan pitkää pumppia ja toisinaan otetaan kovia ykkösiä, kakkosia ja kolmosia. Kaikki on suhteellista ja omaa kroppaa pitää kuunnella.

Tulen myös luultavasti olemaan se aktiivisin osapuoli tällä sivustolla, joten minuun saa reippaasti ottaa yhteyttä, jos huolia ja murheita ilmaantuu! :)Ystävällisin terveisin,

JToivonen

Hallitse treenipäiväkirjaa

» Lisää merkintä
» Oma treenipäiväkirja