16.1.2011

Yläkroppa ja saunomista

Tulipa pitkästä aikaa reenailtua yläkroppaa oikeen paikallisen uimahallin salilla. Se mitä tuolla omalla HC-salilla jää kaipailemaan on ilman muuta pek dekki ja sellainen uimahallilta onneksi löytyy. Pistin vähän vipuvarsipenkkiä ja pek dekkiä tuulemaan - ja lämmöksi soudin 500m sinne 1.35 pintaan. Jos oikein täysillä kiskoisi niin menisikö alle 1.30?

Tästä päivästä ei ole vielä sen tarkempaa tietoa: Jokoa sännätään salille kyykkäämään tai sitten otetaan sellanen lepopäivä, että käydään kävelyllä ja verrytellään vähän ja huomenna sitten kovat kyykyt. Riippuu vähän, että mikä fiilis tuossa muutaman tunnin päästä ;D

Treenipäiväkirja » jtoivonen

jtoivonenProfiili: jtoivonen

Ikää alkaa tällä pojanklopilla olla jo alun toistakymmentä. Reiluun pariin kymppiin mahtuu sitten muutamakin eri urheilulaji. Tosin en ole niitä ihan samanlaista katrasta kerännyt kuin tuo Mapy.

Omaan repertuaariini ovat ajan mittaan kuuluneet muun muassa jalkapallo ja lentopallo, sekä vapaamuotoisemmin sulkapalloa, pyöräilyä ja yleisurheilua. Muutaman itsepuolustuskurssinkin olen käynyt läpäisemässä ja pääosin voimankäytön parissa vietin myös kokonaisen vuoden intissä.

Tällä hetkellä aika menee pääasiassa punttisalilla ja lenkkipolulla. Eritoten intervallit ja vauhtikestävyyslenkit ovat olleet pravuurini (- tai ehkäpä en vain jaksa sitten pariakymmentä minuuttia pidempään juosta! ;))

Punttia tulee harrasteltua se 2-6 kertaa viikossa, riippuen täysin jaosta, treenikaudesta ja oman kropan reaktioista. Joskus veivataan pitkää pumppia ja toisinaan otetaan kovia ykkösiä, kakkosia ja kolmosia. Kaikki on suhteellista ja omaa kroppaa pitää kuunnella.

Tulen myös luultavasti olemaan se aktiivisin osapuoli tällä sivustolla, joten minuun saa reippaasti ottaa yhteyttä, jos huolia ja murheita ilmaantuu! :)Ystävällisin terveisin,

JToivonen

Hallitse treenipäiväkirjaa

» Lisää merkintä
» Oma treenipäiväkirja