16.1.2011

Kunto kohilleen kohti kesää

Pitäisikö 4x45 sekunnin punnerusten tehdä tiukkaa? Tiettävästi ei, mutta toisin on :D Edellisellä viikolla oli ihan tuskaa punnertaa sen verran. Sama tälläkin viikolla, mutta alkoi jo sujua vähän paremmin. Ja kädet ja yläselkä helkkarin kipeeksi Laughing Tavoitteita keväälle on, että lähtee ihan peruslihaskuntoharjoitteet kulkemaan, jonka lisäksi suurempia painoja salilla. On kyllä kumma, kuinka vaikeaksi jopa punnerrussarjojen menee, kun ei tee ylävartalolla yhtään mitään muutamaan kuukauteen Laughing Tänään tuli puskettua ylätaljaa, haukkaa tangoilla, punnerruksia, vatsoja, selkiä ja tissikonetta. kyllä huomaa tehneensä jotain, mutta ei hirveen pahalta tunnu pitkäaikainen treenaamattomuus.

Paino on talvella laskenut taas, vaikka kuinka koittaa tankata ruokaa ja Coca Colaa. Oon tosin huomioinut, että ongelma taitaa olla aamusyömisessä. Varsin usein tulee katteltu leffoja ja näppäiltyä näytön äärellä myöhään yöhön. Ja aamulla ei väsyneenä tee mieli ruokaa.

Parin viikon aikana olen jo alkanut saamaan rytmistä kiinni, ja jogurtin + pekonileivän lisäksi aamulla menee muroja reilulla hillolla ja kaikkea ylimääräistä naposteltavaa. Jääkiekko lähinnä syypää ollut talvisin painonpudostukseen. Laitoin perjantaina tilaukseen uutta palautusjuomaa, vanhan loppuessa. Lisäksi heitin tilaukseen Sci MX Mass System -tuotetta, jota meinaan alkaa ottamaan aamupalan yhteydessä. Kyseisiä tuotteita löytyy Fittnestukun valikoimista.

Treenipäiväkirja » mapy

mapyProfiili: mapy

Pääsääntöisesti pelaan jääkiekkoa tällä hetkellä harrastuspohjalla.
Salilla tulee hypättyä säännöllisen epäsäännöllisesti, ja pyrinkin saamaan treenipäiväkirjan pitämisestä uutta motivaatiota säännölliseen kuntosaliharjoitteluun.

Hallitse treenipäiväkirjaa

» Lisää merkintä
» Oma treenipäiväkirja