22.12.2009

Palauttava juoma ja treeniä

Edellinen treeni jatkui saman kaavan mukaan kuin edellinenkin, nyt tosin tein kylkiä käsipainolla lisäksi 2 x 2 x 15 x 35kg. Kyljet on hiukan hellänä, mutta tissit ja kädet palautuivat jo edelliskertaa nopeammin. Ruuhkan takia en päässyt vieläkään tekemään vinopenkkiä käsipainoilla, kun tavoitteena oli hoitaa nopeasti taas treeni. Kuitenkin ollaan tähän joulunadus suunnitelmiin nähden ihan hyvässä vauhdissa, ja puuttuu enää yksi salitreeni ennen jouluaattoa. Sen hoitelen huomenna pois :) Varmaan menen pitkästä aikaa Liedon kuntoiluhallin salille, kun tosta Kupittaan salikortistakin loppuivat kerrat. Pitää uusia se ensi viikolla.

Pari viikkoa sitten tuli postissa Mass.fin palautusjuoma, joka on tällä kertaa mansikanmakuinen. Melko tyylikkäitä nämä uuden malliset mustat ämpärit. Toi mansikanmakuinen juoma menettelee, mutta maistuu ehkä hiukan mun makuun liikaa lisäainemansikalle :D Viimeksi mulla oli samaa tavaraa, mutta suklaanmakuista. Se oli melkeen parempaa, mutta siinä tosin oli aika vähän makua. Hinna-laatu-suhde noissa on ihan hyvä, sillä viiden kilogramman pönikkä maksaa vain 50€. Ravintoarvo vastaa suurinpiirtein Fast Muscle+ :aa, mutta kreatiinia on puolet vähemmän.

23.12.2009 18:10:10
jtoivonen

Aivan loistava palkkari ainakin omasta mielestä. Tuntuis toimivan ja halpaa ku mikä. Hinta-laatu siis nimenomaan kohdillaan :)

31.12.2009 13:40:34
jtoivonen

Pistin lisää tilaukseen, täl kertaa eri maulla. Kattoo tuleeks vanha vai uus pönikkä.

Treenipäiväkirja » mapy

mapyProfiili: mapy

Pääsääntöisesti pelaan jääkiekkoa tällä hetkellä harrastuspohjalla.
Salilla tulee hypättyä säännöllisen epäsäännöllisesti, ja pyrinkin saamaan treenipäiväkirjan pitämisestä uutta motivaatiota säännölliseen kuntosaliharjoitteluun.

Hallitse treenipäiväkirjaa

» Lisää merkintä
» Oma treenipäiväkirja