19.11.2009

Pitkän tauon jälkeen kuntosalille

Tuli varmaan lähes kuukauden tauko salilla käymisestä johtuen sairasteluista ja muista kiireistä. Eilen pienemmätkin painot tuntuivat painavan melkoisesti Surprised Etenkin sarjakestävyys tuntui olevan täysin hukassa. Vetäsin seuraavat treenit noin kolmessa vartissa.

  • penkkipunnerrus 4*10*80kg
  • vinopenkki käsipainoilla 4*12*27,5kg
  • hauikset käsipainoilla 4*12*15kg per käsi
  • leuanveto 2*MAX
  • vatsakone 3* "MAX" * 60kg
  • kylkilaite 2*20*xx kg

Noitten treenien jälkeen totesin, että parempu lähteä kotiin, koska pidempi tauko kuntosalitreenaamisessa takana, ja melko voimaton olo. Seuraavaksi tarkoituksena olisi kehittää sopiva ohjelma, jonka teen pari kertaa viikossa. Ohjelman pitäisi pystyä viemään läpi tunnissa. Tämä lähinnä sen takia, että tulen olemaan melko kiireinen loppuvuoden, ja aikaa ei oikeasti ole asustella kuntosalilla. Nopean treenin ansiosta uskoisin motivaation löytyvän lähteä tekemään edes hiukan jotain kuntosalille. Jouluna pitäisi suunnitella kuntosaliohjelma sitten kevääksi.

Tänään on muuten melko kipeenä tissit ja olkapäät. Erityisesti vasemmassa olkapäässä on ollut jo kesästä asti jotain muuta ongelmaa kuin lihaskipua. Pitää seurata asiaa Tongue out

Treenipäiväkirja » mapy

mapyProfiili: mapy

Pääsääntöisesti pelaan jääkiekkoa tällä hetkellä harrastuspohjalla.
Salilla tulee hypättyä säännöllisen epäsäännöllisesti, ja pyrinkin saamaan treenipäiväkirjan pitämisestä uutta motivaatiota säännölliseen kuntosaliharjoitteluun.

Hallitse treenipäiväkirjaa

» Lisää merkintä
» Oma treenipäiväkirja