6.3.2010

Sali korkattu taas pitkästä aikaa

Treenipäiväkirjaani selatessa huomasin, että kylläpä on surullista luettava - viimeisin treeni joulukuulta. Ihan näin mustavalkoista touhu ei kuitenkaan ole ollut, sillä olen toki käynyt lätkää pelaamassa ja jokusen kerran muutenkin leikkimässä urheilijaa :D Tuli tossa pari viikkoa sitten korkattua vanhempien uusi kuntosalilaite, josta kertonen juttua kuvineen myöhemmin.

Tänään kuitenkin oltiin jtoivosen kanssa pitkästä aikaa Kupittaan urheiluhallin kuntosalilla. Parkki paikalla jo pelotti, että on helkkarin moinen ruuhka, mutta autot olivatkin saapuneet näemmä urheilukisailijoiden takia. Tehtiin noin 50 minuutin treeni, jossa itse tulin taas hieman totutelleekseni painoihin, jotka tuntuivat yllättävän painavilta. Ohjelma oli seuraava:

  1. penkkipunnerrus 1*12*60kg + 2*6*80kg
  2. hauis käsipainoilla 3*8*17,5kg
  3. vinopenkki käsipainoilla 4*12*20kg
  4. vatsoja vinotelineessä
  5. vatsarutistuslaite 4*12-15*50kg
  6. +jotain pientä totuttelua

Penkissä ja erityisesti käsipainovinopenkissä jäi painot melko pieniksi, mutta ei ois siihen hätään jaksanu ottaa isompia. Parin kolmen kerran jälkeen varmaan alkaa toimimaan taas :)

Lätkäkausi on paketissa, joten viidet treenit per viikko pitäis yrittää tehdä. Kolme salia ja pari lenkkiä varmaan tulee olemaan ohjelma. Huomenna jatketaan näillä näkymin käymällä hiihtämässä ekan kerran seitsemään vuoteen :D Aika kova olin ennen hiihtämään, mutta nyt hiukan epäilyttää, mitä tuleman pitää :)

Treenipäiväkirja » mapy

mapyProfiili: mapy

Pääsääntöisesti pelaan jääkiekkoa tällä hetkellä harrastuspohjalla.
Salilla tulee hypättyä säännöllisen epäsäännöllisesti, ja pyrinkin saamaan treenipäiväkirjan pitämisestä uutta motivaatiota säännölliseen kuntosaliharjoitteluun.

Hallitse treenipäiväkirjaa

» Lisää merkintä
» Oma treenipäiväkirja