4.11.2009

Treenipäiväkirjani taustaa

Päätin aloittaa pitämään treenipäiväkirjaa, ja hakemaan uutta motivaatiota harjoitteluun - etenkin kun treenipäiväkirjan pitäminen on täysin ilmaista kuntoilijat.netissä Laughing

Ikää on kertynyt 21 vuotta, ja taakse on mahtunut jos jonkinlaisia urheiluharrastuksia etenkin pienempänä. Urheilulajeja ovat olleet ainakin jääkiekko, jalkapallo, salibandy, paini, eri yleisurheilulajit, koripallo, tennis ja hiihto. Toki jääkiekkoreenien yhteydessä on tullut joskus kokeiltua nyrkkeilyä ja nyrkkeilyä. Kuntosaliharjoittelukin alkoi jääkiekon kautta joskus 7-8 vuotta sitten.

Tällä hetkellä tulee pelattua jääkiekkoa Suomi-sarjassa, jonka ohella tulee vaihtelevasti käytyä kuntosalilla. Jääkiekko pitääkin pääsääntöisesti kuntoa yllä, sillä jäähallilla tulee vietettyä aikaa 5-6 kertaa viikossa. Kesällä kuntosalilla ehti käymään 3 kertaa viikossa, mutta syksyllä sekin on jäänyt melko epäsäännölliseksi. Treenipäiväkirjaa pitämällä pyrinkin jatkossa motivoimaan itseäni lähtemään salille pari kertaa viikossa. Tähän tulisi lisäksi lätkätreenien yhteydessä jonkin verran painojen kanssa heilumista, kunhan Naantalin jäähalli tulee kuntoon.

Treenipäiväkirja » mapy

mapyProfiili: mapy

Pääsääntöisesti pelaan jääkiekkoa tällä hetkellä harrastuspohjalla.
Salilla tulee hypättyä säännöllisen epäsäännöllisesti, ja pyrinkin saamaan treenipäiväkirjan pitämisestä uutta motivaatiota säännölliseen kuntosaliharjoitteluun.

Hallitse treenipäiväkirjaa

» Lisää merkintä
» Oma treenipäiväkirja