31.1.2011

Loistava maanantai ja onnistunut treeni!

"No, otsikossahan se tulee jo esille... Loistava yläkropan treeni tänään, ja muutenkin menny päivä kyllä putkeen! Huomenna taas salille keskivartaloa harjoittamaan... Mitäköhän siitäkin taas tulee............."

Lue merkintä »

31.1.2011

Yläkroppaa

"Tänään maanantai, paras maanantai aikoihin! :) Pian lähtö salille, yläkroppaa reenailemaan. Postailen sit tossa illalla, miten menee... Päätinpä muuten nyt kokeilla, et miten toi uus maito toimii palautusjuomana......"

Lue merkintä »

30.1.2011

Lenkkiä ja reeniä

"Olin tänään n. 20 minuutin reippaalla juoksulenkillä ja kävin sen jälkeen n. vartin verran vielä reipasta hiihtoakin kokeilemassa. Mulla taitaa olla vääränlaiset monot, kun tuppaa noi jalkapohjat tulemaan..."

Lue merkintä »

13.1.2011

reeniä reeniä

"tiistain keskivartalotreeni meni ihan plörinäks, sinä päivänä rauta vaan paino liikaa ja kaikki ihan yksikertasimmatki liikkeet tuntus aivan mahdottomilta. no vastapainoksi onnistuneet lihaskuntoharjoittelut futistreeneissä..."

Lue merkintä »

10.1.2011

Ylävartaloreeniä...

"Salilla tänään, ylävartalo rääkissä ja kunnolla rääkkäsinki. Jäi tosi hyvä fiilis ja lihaksissa tuntus, et oikeesti tekikin jotain! JES! :) TREENI-ILOA!"

Lue merkintä »

9.1.2011

Ei paljon kerrottavaa...

"Eipä mulla hirveesti kertomista ole, koko viime viikon olen kipeenä ollu. Huomenna kuitenkin salille ja ylävartalorääkkiä! Tiistaina salilla reenataan keskivartalo... Hauskaa tammikuista viikkoa ja puhtia treeniin! :)"

Lue merkintä »

29.12.2010

HUI PERKELE!

"Kyl ihminen ainaki säikähtää voi vaa'lla käydessään... 73.9!!!! EI TÄSTÄ TUU TÄLLÄ MENOLLA MITÄÄN! Huomenna salille ja alavartalo reeniin. Lauantaina koko kroppa, ja keskivartalo tuplaten...."

Lue merkintä »

14.12.2010

OPERAATIO KESÄKUNTOON 2011 ALKAKOON!

"Joo, eli siis tarkotuksena olis nyt sitte vihdoinki päästä ihan kesäkuntoon. Laihtua pikkasen ja kehittää jonkin sortin lihaksiakin. :D Tänään olin salilla ja vuorossa oli keskivartalotreeni, joka ei sujunut..."

Lue merkintä »

Treenipäiväkirja » minnako

minnakoProfiili: minnako

Tämmönen nuori opiskelijatyttö Liedosta, joka rakastaa urheilua, musiikkia sekä vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Harrastuksina mulla on kuntosalilla käynti vaihtelevalla menestyksellä n. 2-4 kertaa viikossa ja pyrin vielä koulun ja muiden kiireiden keskellä käymään lenkillä pari kertaa viikossa.

Omia vahvuuksiani on kestävyys ja se, etten luovuta, kun jotain päätän tehdä. Musiikki innostaa meikäläistä liikkeelle, ja siinä onki sitten jo yks entisistä harrastuksista... Eli oon pelannu futista nuorempana n. 6 vuotta, ratsastanu saman verran ja tanssinu kaikenlaisia eri tyylejä: itämaista, hiphoppia ja zumbaa.

Tavoitteena mulla on pudottaa painoa ja kehittää lihasmassaa.

Hallitse treenipäiväkirjaa

» Lisää merkintä
» Oma treenipäiväkirja