14.12.2010

OPERAATIO KESÄKUNTOON 2011 ALKAKOON!

Joo, eli siis tarkotuksena olis nyt sitte vihdoinki päästä ihan kesäkuntoon. Laihtua pikkasen ja kehittää jonkin sortin lihaksiakin. :D Tänään olin salilla ja vuorossa oli keskivartalotreeni, joka ei sujunut aivan odotusten mukaan... Sali oli tupaten täynnä lukiolaistyttöjä, jotka kikatti ja hihitti ja istui laitteissa. Into lopahti, mut silti tuli vedettyä ihan jees reeni. Illalla vielä innostuin itelleni täysin uudesta lajista, meinaan HIIHDOSTA! Kävin hiihtämässä läheisellä ladulla parit kierrokset ja sitten kotiin herkullista kanakeittoa väsäämään. Torstaina taas salille ja sillon rääkkiin joutuu alavartalo.... KÄÄK!

27.12.2010 02:48:37
jtoivonen

Treeni-intoa ja onnea operaatioon! Täällä päässä alotetaan ihan sama operaatio tuossa ensimmäinen tammikuuta! :D

28.12.2010 20:50:02
minnako

mä yritin alottaa sen jo nyt :D mut tä joulu kyl ikävästi painaa päälle. niin ko uus vuoski :D treeni-intoa sinnekkin! =)

Treenipäiväkirja » minnako

minnakoProfiili: minnako

Tämmönen nuori opiskelijatyttö Liedosta, joka rakastaa urheilua, musiikkia sekä vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Harrastuksina mulla on kuntosalilla käynti vaihtelevalla menestyksellä n. 2-4 kertaa viikossa ja pyrin vielä koulun ja muiden kiireiden keskellä käymään lenkillä pari kertaa viikossa.

Omia vahvuuksiani on kestävyys ja se, etten luovuta, kun jotain päätän tehdä. Musiikki innostaa meikäläistä liikkeelle, ja siinä onki sitten jo yks entisistä harrastuksista... Eli oon pelannu futista nuorempana n. 6 vuotta, ratsastanu saman verran ja tanssinu kaikenlaisia eri tyylejä: itämaista, hiphoppia ja zumbaa.

Tavoitteena mulla on pudottaa painoa ja kehittää lihasmassaa.

Hallitse treenipäiväkirjaa

» Lisää merkintä
» Oma treenipäiväkirja