25.11.2009

kipua

"Noniin ja vaihteessa taas flunssassa viime viikko.. Teki kyllä näköjään ihan hyvää viikon tauko salilta, oli meinaa maanantaina varmaa elämäni paras treeni. Mikään ei painanu liikaa ja ojentajatki..."

Lue merkintä »

7.11.2009

Cheattipäivä

"Tänään cheattipäivä!!! Ette tiedä kuin saatanan hyvä mieli on :D Amulenkki, aamupala ja salille. Hauis-selkä-vatsa-päivä. Päätin hiutaista iteltäni huulen verille kun käsi lipes hiukan..."

Lue merkintä »

6.11.2009

ojentajilla paha päivä

"Ensimmäisenä haluan kehoittaa mapya ja toivosta hajoamaan flunssaanne. Ite kärsin siitä viime ja edellisviikon.   Tänään oli rinta-olkapää-ojentaja päivä. En tiedä että väsyttääkö..."

Lue merkintä »

5.11.2009

Diettailu

"Välipäivä tänään eikä liikuttu metriäkään (paitsi aamulenkki). Kyllä nyt oon viimeistään jo sitä mieltä että tää dietti vielä tappaa mut. Eihän tällaista..."

Lue merkintä »

Treenipäiväkirja » rantis

rantisProfiili: rantis

Vähän päälle parikymppinen nulikka. Liikunnallisia harrastuksia ollut junnumpana vähän enemmän ja lähivuodet mennyt aika pitkälti muissa merkeissä. Aika on kulunut mm. jalkapalloa ja salibandya pelaten ja taekwondoa ja painiakin on kokeiltu. Armeijassa kului vuosi lähinnä lihaskunnon parissa ja voimankäytössä.

Armeijan jälkeisen kesän puolivälissä huomasin punttisalin olevan juuri sitä mitä kaipaan. Siellä on nyt tullut 2-4 kertaa viikossa käyty vaihtelevalla aktiivisuudella ja menestyksellä. Tästä syystä ajattelin treenipäiväkirjan alottamisen olevan hyvä juttu kun olen vasta lähtökuopissa ja lisämotivaatio ei ole koskaan pahasta.

Hallitse treenipäiväkirjaa

» Lisää merkintä
» Oma treenipäiväkirja