25.11.2009

kipua

Noniin ja vaihteessa taas flunssassa viime viikko.. Teki kyllä näköjään ihan hyvää viikon tauko salilta, oli meinaa maanantaina varmaa elämäni paras treeni. Mikään ei painanu liikaa ja ojentajatki meni nii kovaan pumppiin et tuntu et nahka repee ja ne tulee ulos :D Tiistaina oli sit jo vähän normaalimpi päivä mutta oli siinäkin huomattavaa eroa normaaliin, paljon enemmän nousi. Haukkaritreenin jälkeisenä yönä kuitenkin heräsin keskellä yötä siihen kun hauikset ja käsitaipeet särki niin perkeleesti ettei pystyny paikallaa olemaa. Kyllä se siitä ohi meni jonkun ajan päästä. Hyvä fiilis ainaki nyt alkuviikosta jäi että loppuviikkoon on ainki motivaatio kohdillaan :)

Treenipäiväkirja » rantis

rantisProfiili: rantis

Vähän päälle parikymppinen nulikka. Liikunnallisia harrastuksia ollut junnumpana vähän enemmän ja lähivuodet mennyt aika pitkälti muissa merkeissä. Aika on kulunut mm. jalkapalloa ja salibandya pelaten ja taekwondoa ja painiakin on kokeiltu. Armeijassa kului vuosi lähinnä lihaskunnon parissa ja voimankäytössä.

Armeijan jälkeisen kesän puolivälissä huomasin punttisalin olevan juuri sitä mitä kaipaan. Siellä on nyt tullut 2-4 kertaa viikossa käyty vaihtelevalla aktiivisuudella ja menestyksellä. Tästä syystä ajattelin treenipäiväkirjan alottamisen olevan hyvä juttu kun olen vasta lähtökuopissa ja lisämotivaatio ei ole koskaan pahasta.

Hallitse treenipäiväkirjaa

» Lisää merkintä
» Oma treenipäiväkirja