6.11.2009

ojentajilla paha päivä

Ensimmäisenä haluan kehoittaa mapya ja toivosta hajoamaan flunssaanne. Ite kärsin siitä viime ja edellisviikon.

 

Tänään oli rinta-olkapää-ojentaja päivä. En tiedä että väsyttääkö tää dieetti jotenkin vai mikä helvetti vaivaa ku ojentajilla ei saanu oikeen mitään tehtyä. Ei yksinkertaisesti saanu mitään ylös. Oli pakko pistää pienempiä painoja kun normaalisti ja silti oli tuskan takana kaikki, eikä missään vaiheessa saanu semmosta hyvää tatsia ojentajiin eikä poltteesta tietoakaan. Salilta lähtiessä tuntu ihan ku ei olis ojentajilla tehny juuri mitään. En tosiaan tiedä onko dieetistä kiinni vai oliko taas yks niitä päiviä kun ei vaan onnistu. Rinta ja olkapäät jakso silti tosi hyvin. Paha maku päivästä kuitenkin jäi.

Kiitän, lepo

Treenipäiväkirja » rantis

rantisProfiili: rantis

Vähän päälle parikymppinen nulikka. Liikunnallisia harrastuksia ollut junnumpana vähän enemmän ja lähivuodet mennyt aika pitkälti muissa merkeissä. Aika on kulunut mm. jalkapalloa ja salibandya pelaten ja taekwondoa ja painiakin on kokeiltu. Armeijassa kului vuosi lähinnä lihaskunnon parissa ja voimankäytössä.

Armeijan jälkeisen kesän puolivälissä huomasin punttisalin olevan juuri sitä mitä kaipaan. Siellä on nyt tullut 2-4 kertaa viikossa käyty vaihtelevalla aktiivisuudella ja menestyksellä. Tästä syystä ajattelin treenipäiväkirjan alottamisen olevan hyvä juttu kun olen vasta lähtökuopissa ja lisämotivaatio ei ole koskaan pahasta.

Hallitse treenipäiväkirjaa

» Lisää merkintä
» Oma treenipäiväkirja